Najnovšie recenzie zo sekcie Prenosné DVD a Blu-Ray prehrávače
- USB
- Slot na pamatove karty
- Prehravanie roznych formatov
- Vydrz baterie
- Nepouzitelne puzdro na zavesenie do motoroveho vozila
Spokojnost
za cenu za ktoru som kupila nic viac som ani neocakavala. Je velmi jednoduchy. Prehrava to co je uvedene funguje aj antena sice len na SR . Potrebujem na dlhsej ceste zabavit dcerku a to mi na to staci
- Praktický, ľahká manipulácia, dobrý obraz, dobrý zvuk.
Praktický, ľahká manipulácia, dobrý obraz, dobrý zvuk.
cena
- Dobra cena a prepojenie oboch obrazoviek.
- Trosku slabsia kvalita obrazu.
Za tu cenu dobra kupa...
- najlepší pomer cena/parametre (pozri ELO shop)
- prehráva aj MPEG4 DVB-T vysielanie,
- prehráva aj HD nahrávky v mkv a mp4 formáte
- super, jednoduchá brašňa do auta.
- z MPEG4 starších formátov prehráva len XviD, DivX nie - čo je úplne nepochopiteľné. Všetky staršie rozprávky musím deťom prekódovať do XviD.
- prehrávač nemá voľbu SK jazyka, takisto nie je žiadna dokumentácia v SK jazyku.
Aj napriek tomu že prehrávač nemá SK jazyk a dokumentáciu, oproti konkurencii prehráva aj HD videa v mkv a mp4. Doma deti pozerájú na ňom televíziu a počas dlhšej cesty autom - rozprávky.
- 1. Vyhovuje mi veľkosť obrazovky
- 2. Má výborný obraz a zvuk
- 3. Vyhovuje mi , že sa dajú pozerať aj televízne programy
- aj v HD rozlíšení
- 4. Som spokojný aj s otočnou obrazovkou
- 5. Tiež s možnosťou používať ho aj v aute
Tento produkt som si vybral kvôli veľkosti obrazovky
a možnosti sledovať televízne programy .
Zápory zatiaľ neviem posúdiť lebo ho ešte používam málo
a bez diaľkového ovládača . Vyhovuje mi tiež že prehráva
hudbu z CD , DVD aj USB kľúča a pamäťovej karty
a dajú sa prezerať obrázky , videá a filmy . Myslím že to
bola dobrá kúpa aj keď je drahší a konkurenčné produkty
nepoznám . Kvalita spracovania je na slušnej úrovni .
za dobru cenu splni svoj ucel
- plne súhlasím s pani Adrianou
odporúčam kúpiť
- dve obrazovky použiteľné nezávisle od seba
- použitie usb a podporovanie mnohých fotmátov
- druhá jednotka sa nedá nabíjať
- labilne vyzerajúce otváranie dvierok
potrebujeme na občasné dlhé cesty pre deti, na túto príležtosť to beriem ako úplne vyhovujúci produkt,každý môže pozerať svoje, na dovolenke môžem pripojiť na tv ak potrebujem zabaviť deti. produkt by som odporučila. určite sú lepšie, kvalitnejšie, ale tu je výborný pomer cena-kvalita. pár rokov poslúži:)
- super kvality za dobrú cenu
- zatiaľ žiadne
spokojnosť najmä u našich detí....
- Cena.
- USB/DVDúSD karta pripojenie.
- Kvalita DVB - slabá anténa??
- Krátke pripojovacie káble.
- Ovládanie každého z prehrávačov je rozdielne, ale dá sa to časom zvládnuť.
Moja spokojnosť a detská radosť na cestách.
- super
super produkt
- prehrava tusim ozaj vsetky bezne formaty
- pekne velke obrazovky
- reproduktory dobre - stacia
- druha jednotka nema vstavanu bateriu
- uchytenie do auta hrozne - nepouzitelne
Za dobru cenu dobry vyrobok.
- prehráva úplne všetko, dobrá kvalita, v obchodnom retazci ho predávali za neuveritelnú sumu 63,90, čo dodať
- žiadne
23 cm (9") obrazovka, prehrá CD/DVD, má vstup na USB, SD kartu, nabíjačku do auta, a pri troche šťastia chytíte na anténu aj nejaký program
- zatial sme ho pouzivali malo, ale prehral aj to, co bezny dvd prehravac nezvladal. ovladanie je jednoduche, hlasitost postacujuca. pre deti do auta idealne. a vyuzijeme asi aj doma miesto dvd prehravaca.
produkt zatial splnil vsetky moje poziadavky a cena je skutocne priazniva
- nic
- Tovar by som v kamenom obchode nekupil. Nemoznost preverenia tovaru a jeho kvality
Potreboval som prenosny TV a dvd na zahradu a chatku. Tovar a znacku som nepoznal. Skusenosti zle. Tovar som vratil. Neodporucal by som ho ostatnym. Je nekvalitny a opis produktu je zavadzajuci.
Preverim si vec pokial mozno v kamennom obchode.
- spokojnosť na tv antenku chytame síce len slovenské programi ale to deťom stačí
- načítava aj harddisk
- krásny obraz aj zvuk
- prezeranie fotografií
- jedina výhrada je že sme si objednali ho v čiernej farbe a dodali ho v bielej
- nebol tam priložený návod na obsluhu ani v slovenskom a ani v českom jazyku
Kúpili sme ho dcére ktorá je s neho nadčená pozera si rovno s postele rozprávky na DVD a sleduje aj televiízne slovenské programi a využijeme ho teraz v lete aj pri cestovaní v aute a na chate a hlavne ak bude zlé počasie tak sa deti budu kukať na rozprávky :-)
Daju sa naladiť aj rádiostanice tak môžu počuvať pesničky a aj fotky sa daju pozerať takže sme veľmi spokojní s kúpou.
malé rozmery, ľahký
- spokojnost
- nie su kable ku napojeniu na TV
spokojnost s kvalitou obrazu
Zobrazujem 181 - 200 zo 394 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...20 Ďalšie »