Najnovšie recenzie zo sekcie Prenosné DVD a Blu-Ray prehrávače
za dobrú cenu,dobrý výrobok,po nabití vydrží viac ako tri hodiny,nevyhodou,zatial sme nechytili tv signál.
Ceno dostupná pre finančne slabšie rodiny a naozaj prehrá všetko.
- lahký,lahko ovládateľný,
- skoro žiadne mohla byť väčšia obrazovka
dobrá cena,aj ked malá obrazovka
- Philips PD7022 DVD prenosný prehrávač s dvoma LCD TFT displejmi o uhlopriečkach 7 palcov, 18cm.
- Bohate postačujú kvalitou obrazu 480x234 rozlíšením, tri režimy úpravy obrazu sú postačujúce.
- Kvality zvuku na tak malý výrobok ma prekvapila pri porovnaní s inými výrobcami možnosť napojiť sluchátka manuálne ovládanie na každej obrazovke.
- Prehrávač DVD diskov je ľahko prístupný, mne prehral všetko DVD+-R, Foto JPG, CD MP3.
- Jednoduchá manipulácia presné spracovanie, dobrá tichá mechanika, skutočne odolná voči otrasom.
- Veľké plus po vypnutí automaticky pokračuje od posledného miesta prehrávaného videa.
- Úchyty na hlavové opierky princíp ako opasok sú vyhovujúce za 5min máte nainštalované v aute všetko.
- Priame napojenie z 12V zásuvky idú dva konce na jack pre napájanie.
- Oba displeje prepojíte žltým video konektorom medzi sebou a zábava môže začať.
- Samostatne sa dá používať i na 220V na stolíku má stojan je to plus.
- Nemá vlastnú baterku.
Odporúčam jednoduchá manipulácia,
Výborné spracovanie výrobku, výborne zabalené.
Má len anglický, nemecký a francúzsky Setup čo nie je prekážkou + český manuál.
Bez nastavenia pustí i napálené DVD bezproblémov.
Uľahčí pre deti skrátenie cestovania.
Doporučujem kúpené cez BW elektro do 24 hod bol doma.
- veľkosť displeja
- usb, sd
- nie je možné nabitie batérie pri vypnutom prístroji (ako popisuje manuál)
- co je v manuáli napísané, v skutocnosti nie je, alebo mefunguje
veľa možností, ale slabá kvalita
- Som uplne spokojna s prenosnym DVD + tuner
- Brašňa na zavesenie do auta je uplne, ale uplne labilna. Musim si dat na svoje naklady urobit novu brasnu na uchytenie do auta.
Spokojnost je za DVD 100% a za brašňu len 5%. Sluzi mi len na prenos DVD, nic viac.
- po odohraní dvoch DVD nefunkčný - nenečítava DVD
myslím si že je to chyba výroby a verím že druhý kus b ude v poriadku
- prehra vela formatov
- obal ako drziak do auta
- jednoduche ovladanie
- nenasiel som casovac vypnutia
vyborny pomer cena a vykon
- cena, uhlopriečka
za danú cenu super, odporúčam
- Dobrý prístroj, spratný a praktický
Dobrý spoločník na cestách pre deti aj dospelých pre skrátenie a spríjemnenie cestovania.
- jednoduchá obsluha aj pre dieťa
- USB vstup
- prehrávanie AVI
môžem doporučiť
- splňa, to čo som očakávala, hľadala som produkt s 2 obrazovkami v dobrej cene.
- zatiaľ žiadne
zatiaľ podľa očakávaní OK
- Dobrá cena,pekný obraz.
- Slabšia výdrž batérie.
Používam na chate .Zatiaľ spokojnosť len ak je bateria nabitá na plný výkon treba odpojiť adaptér od 230v lebo ruší DVB-T neviem či len u mňa.Signál80 kvalita100% na autoadaptér som neskúšal.
vyskusame na dovolenke
- kvalitný obraz, skvelá TV ,
- malá podpora prehrávaných formátov , pomalé načítanie z USB vstupu, chýba AVI vstup
dobrá kvalita za primeranú cenu, odporúčam hlavne vdaka veľkej a kvalitnej obrazovke
- možnosť napojenia na USB
- uchytenie na opierky nie je až take zle ako som si myslel
mal som možnosť ho využiť zatial iba raz, ale bol som spokojný všetko fungovalo ako ma
- kvalita spracovania a materiál, príslušenstvo, 2 výstupy na slúchadlo
- slabé rozlíšenie displeja
- ťažko čistiteľný horný kryt
dobrá výdrž batérie (na papiery zatiaľ neskúšané), kvalitné hlasné reproduktory
- moznost nezavisleho sledovania
- prepravna taska z bieleho plastu - neprakticke
- nenacital velky USB disk
Funguje vyborne, akurat by som vytkol iby jeden sietovy napajaci zdroj (niekedy sa mozu hodit aj dva)
- kvalita za dobru cenu
myslim,ze prenosny dvd prehravac splnil moje ocakavania, som maximalne spokojna s kvalitou a cenou, nakolko som to chcela vyuzit pre deti pocas cestovania ... nakoniec s nim behaju aj po byte a pozeraju aj mimo ucel nakupu :-) napriek tomu ze mame aj DVD :-)
- Idealny na cestovanie pre 2 deti.
Splna ocakavania, jednoduche ovladanie aj pocas cesty.
Zobrazujem 261 - 280 zo 394 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...20 Ďalšie »