Najnovšie recenzie zo sekcie Prenosné DVD a Blu-Ray prehrávače
- Zatial funguje
- Za tie peniaze v pohode
- Pomer cena kvalita. Dve obrazovky
- Absencia našich tv staníc v ponuke krajín
V podstate ok.
- som maximálne spokojná
- taška je veľmi slabá priam až nijaká, musela som objednať novú kvalitnejšiu, neviem si predstaviť, že by som ju používala na prepravu.......je to len taká handra....
- Tichy, lahke ovladanie, prijemny vzhlad, dobry obraz
Mozem odporucit
za dané peniaze ideálny výkon
- slušný obraz,jednoduché ladenie programov,deti už v aute nevyvádzajú,dvbt aj v pivnici(Bratislava a okolie)všetky programy.
- USB v pohode,za tú cenu slušný výrobok.
- Zatiaľ nič , máme ho krátko , skúšal som ,len 8GB klúč ,
- neviem či fungujú 16 ,alebo 32 GB.za 1/2 roka budem múdrejší ohľadne funkčnosti mašiny.
zatiaľ ok.
- spolahlivost
- uchytenie
spokojny
- poskytuje všetky potrebné pripojenie a je vhodný na cestovanie
super výrobok
- len 16BG pamat na USB
moze byt
spokojný
Sencor SPV 7770TD
Pridané: 23. februára 2016
(naposledy upravené 23. februára 2016)
Zakúpený v MALL.SK
- Velmi dobra vec na dlhe cesty:)
- Slaba hlasitost:(
- Zatiaľ 100% spokojnosť. Splnil moje očakávania.
- Slabšie upevňovacie popruhy ale prerobil som si ich na suchý zips. Teraz je upevnenie OK.
Doporučujem produkt.
- .
- .
Výrobok sme pôvodne kúpili kvôli deťom, aby sa počas cestovania v aute nenudili ale tak sa im zapáčilo pozerať dvd na tomto prehravaci ze ho používame aj doma namiesto pôvodného dvd na televízory.
Nenahraditeľná vecička na dlhé cesty autom s dieťaťom, môžem len doporučiť. Vynikajúci pomer kvalita/cena.
- dobra cena, krasny obraz, vydrzi podla navodu co sa tyka nabijania, zvuk je super
- ziadne niesu
maximalne spokojna
Rychlosť, spolahlivosť
- cena, praktický otočný display, prehráva takmer všetko aj z USB
- zatiaľ sa mi nepáči výstup na slúchadlá,
Uvidím po Vianociach, či ho nevrátim, nakoľko sa mi pri rýchlom odskúšaní nepozdával vstup na konektor slúchadiel. Možno nekvalitné slúchadlá, ale tie som už obstalal značkové a zabalený darček už nerozbaľujem, počkám na hodnotenie obdarovanej osoby :)
som spokojný najlepšia cena na webe
- dobrá kvalita
kvalita
prevedenie
je výborný
Zobrazujem 61 - 80 zo 394 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...20 Ďalšie »